Home

Mulder Asparagus is gespecialiseerd in de teelt van asparagus op 54.000 m2, in verschillende soorten snij-Asparagus. Deze soorten zijn Asparagus Setaceus, Asparagus Densiflorus Meyers, Asparagus Falcatus, Asparagus Umbellatus, Asparagus Sprengeri en Asparagus Densiflorus Cwebe.

Home

SPECIALIST IN ASPARAGUS

Mulder Asparagus heeft al meer dan 35 jaar ervaring in de asparagusteelt en kan zich daarom met recht de Specialist in Asparagus noemen. Het bedrijf is klein begonnen en uitgegroeid tot marktleider in de snij-asparagus sierteelt.

Assortiment

Jaarrond zijn Asparagus Setaceus, Asparagus Densiflorus Meyers, Asparagus Falcatus, Asparagus Umbellatus en Asparagus Densiflorus Cwebe in hoge kwaliteit verkrijgbaar.

Home

Duurzaamheid

Op het gebied van duurzaamheid is Mulder Asparagus zeer vooruitstrevend. Ons bedrijf wordt vrijwel in z’n geheel met aardwarmte verwarmd.

Toepassingen

Asparagus is het ideale product ter aanvulling van trouw- en rouwboeketten, maar geeft ook extra sier bij vele huishoudens in de vorm van een tafelboeket. Er zijn ook vele andere toepassingen van Asparagus. Zo wordt de Setaceus tijdens de kerstperiode in winterse kleuren geverfd.